Vrije training Silverstone

Dit weekend zal er gereden worden op het historische Silverstone voor de Grand Prix van Groot-Brittannië. 6 hours agoDe 1e vrije training voor de GP van Groot-Brittannië heeft voor weinig duidelijkheid gezorgd wat betreft de snelheid van de autos.


2de Vrije Training Silverstone P6 2 02 262 0 841 Valentino Rossi Valentino Rossi 46 Valentino

Verstappen sloeg eerder op de dag de eerste vrije training over.

. Uitslag eerste vrije training Grand Prix van Groot-Brittannië 2022. Op het iconische Silverstone gaan de coureurs vanaf 1400 uur hun bolides testen. Select from premium Vrije Training Silverstone of the highest quality.

Find Vrije Training Silverstone stock photos and editorial news pictures from Getty Images. Doordat het regende op Silverstone had slechts de helft van de rijders een tijd neergezet. Vlak voordat de sessie van start.

Bekijk hier wanneer Max Verstappen en zijn collega-coureurs in. SILVERSTONE ANP - Max Verstappen heeft vrijdag bij de tweede vrije training voor de Grote Prijs van Groot-Brittannië in de Formule 1 de vierde tijd neergezet. De eerste training lijkt letterlijk en figuurlijk in het water te vallen.

Echter we zijn natuurlijk wel op Silverstone en dat betekent dat er altijd kans is dat regen roet in het eten zal gooien. De Nederlandse coureur van Red Bull noteerde 129149. Bernie Ecclestone sloot hierna het goede doel hou van mij live nieuw zeventienjarig contract met de directie van Silverstone neus vrije training formule 1 silverstone zijkant van de W12.

Door de regenval bracht de 24-jarige Verstappen het grootste gedeelte van de training door in de pitbox. Hoe snel ben ik op dit circuitVindt je dit nu een leuke video dan zal ik zeggen even abonneren. 2 hours agoMax Verstappen heeft vrijdag bij de tweede vrije training voor de Grote Prijs van Groot-Brittannië in de Formule 1 de vierde tijd neergezet.

6 hours agoDe Formule 1-coureurs hebben vrijdag door de regen weinig kunnen laten zien tijdens de eerste vrije training voor de Grand Prix van Groot-Brittannië. Kort voor het begin van de sessie van een uur begon het flink te. De Nederlandse coureur van Red Bull noteerde 129149.

Op zaterdag staat de laatste vrije training op het programma. 8 hours agoFormule 1 F1 Live 1400u Eerste vrije training Grand Prix van Groot-Brittannië 2022 door Mike van Weert vandaag 1254 Na een aantal races op stratencircuits keert het Formule 1-circus terug naar een traditioneel circuit. Presentatrice Amber Brantsen blikt met analisten Giedo van der Garde en Ho-Pin Tung vanuit de studio vooruit op de naderende.

De Alfa Romeo F1-coureur kwam op het circuit van Silverstone tot een tijd van 142249. De voorbeschouwing op de kwalificatie op Silverstone begint om 1530 uur. Eerste vrije training Tijdens de eerste vrije training eerder deze middag was echter niet Hamilton de snelste.

Slechts tien Formule 1-coureur slaagden erin. Volg hier live de eerste vrije training voor de Grand Prix van Groot-Brittannië. De Viaplay-uitzending begint om 1255 uur en eindigt kort na het vallen van de vlag.

Omdat iedereen de verloren tijd goed moet maken is het meteen druk op de baan als het licht op groen gaat. Lees ook Mercedes-updates verwacht voor voorvleugel. Weer een f1 race weekend dus hierbij de vrije trainingVeel kijk en luister plezier en vergeet niet te abonneren zal ik erg tof vinden.

4 hours agoNa een eerste vrije training zonder spektakel is het om 1700 uur tijd voor de tweede training op het regenachtige circuit van Silverstone. Valtteri Bottas heeft een verregende eerste vrije training op de eerste plaats afgesloten. Volg hier LIVE de eerste vrije training in Silverstone.

5 hours agoRegen heeft de eerste vrije training voor de Grand Prix van Groot-Brittannië in duigen doen vallen. Vandaar dat er een extreem drukke sessie verwacht wordt met testende coureurs vanaf minuut n. Valtteri Bottas Alfa Romeo was de snelste maar volle bak was het allemaal nog niet.

Valtteri Bottas heeft de snelste tijd gereden tijdens de eerste vrije training voor de Britse Grand Prix. 3 hours agoIn de tijd tussen de 1e en 2e vrije training van de GP van Groot-Brittannië is de baan opgedroogd. Carlos Sainz komt sterk uit de startblokken in de eerste helft van de training.

1 day agoDe Formule 1-coureurs zijn dit weekend neergestreken in het Engelse Silverstone voor de Grand Prix van Groot-Brittannië. RN365 Podcast delivered by DHL Direct na de zomerstop weten we of Verstappen kampioen wordt. Hij zag zijn voormalige teamgenoot Lewis Hamilton op droogweerbanden op een halve seconde achter zich eindigen nadat de Engelsman in de slotfase een poging waagde op de softs.

5 hours agoDoor flinke regenval 1 ANPMax Veldhuis Autosport 1 juli 2022 om 1558 Max Verstappen sloeg de eerste vrije training voor de Grand Prix van Groot-Brittanië over. De autos kunnen daarom eindelijk op de slicks naar buiten. Bottas bovenaan in natte eerste F1-training Silverstone geen tijd Verstappen.

Nog 24 min - Er wordt nu al minutenlang niet meer gereden op Silverstone. Door de flinke regenval zette Max Verstappen Red Bull geen tijd neer op het circuit van Silverstone. Om dat te bereiken zullen er lange runs worden afgewerkt om te zien hoe de zaken ervoor staan.

6 hours ago01 jul 2022 Op vrijdag stond de eerste vrije training op het programma in de Grand Prix van Groot-Brittannië. Verschillende coureurs onder wie Max Verstappen kwamen slechts tot één ronde op Silverstone. Uiteindelijk was het Valtteri Bottas Alfa Romeo die de snelste was voor thuisrijder Lewis Hamilton Mercedes en Carlos Sainz Ferrari.

5 hours agoTijdens de tweede vrije training in Silverstone ligt de focus van de teams op het vinden van de juiste afstelling voor de race. Bovendien is Das Haus sterk op Silverstone.


Snelste Tijd Verstappen Ondanks Motorprobleem In Tweede Training Red Bull Racing Training Klassieke Auto S


Pedro De La Rosa Mclaren Mp4 21 Mercedes Benz Fo108s V8 Stock Car Nascar Automobilismo


Russian Gp 2017 Daniel Ricciardo Red Bull Dnf Russian Grand Prix Daniel Ricciardo Red Bull Racing


De Kleinste Spoiler Ter Wereld Koop Je Voor Een Prikkie Op Aliexpress Wereld


Pedro De La Rosa Mclaren Mp4 21 Mercedes Benz Fo108s V8 Stock Car Nascar Automobilismo


F1マイアミgp 住民に配慮してコースレイアウトとスケジュールを変更 マイアミ エンジニアリング レイアウト


2e Vrije Training Van De Gp Van Groot Brittannie 2019 Red Bull Racing Racing Aston Martin


Pin Van Mary Franta Op My Lucky Number Gekkenhuis Formule 1 Koninklijk


Pin On Valentino Rossi


Op Deze Plek Heeft Max Verstappen Zich Gekwalificeerd Racewagens Red Bull Racing Top Gear


Pin Op Max Verstappen Red Bull Formule 1


De F1 Coureurs Hebben Het Moeilijk Op Een Verraderlijke Baan In Frankrijk Frankrijk Training Circuit


Max Verstappen Monza Italie 04 09 2016 Red Bull Racing Formula Racing Indy Cars


Pin On Formula 1


The Helmet Of Max Verstappen Red Bull Racing Rb13 Red Bull Racing Helmet Max Verstappen

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel